Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Middenbaan 37 in Barendrecht 2991 CS

Middenbaan 37

2991 CS Barendrecht
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Aantrekkelijke winkelruimte gesitueerd op een perfecte locatie in het centrum van Barendrecht. Het betreft ca. 96 m2 winkelruimte op Middenbaan niveau en ca. 89 m2 winkel-/opslagruimte in het souterrain met aparte ingang. Het winkelcentrum van Baren-drecht kenmerkt zich door de grote variatie aan zowel lokale ondernemers als landelijke winkelketens. Het winkelcentrum is gelegen nabij NS station...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Aantrekkelijke winkelruimte gesitueerd op een perfecte locatie in het centrum van Barendrecht. Het betreft ca. 96 m2 winkelruimte op Middenbaan niveau en ca. 89 m2 winkel-/opslagruimte in het souterrain met aparte ingang. Het winkelcentrum van Baren-drecht kenmerkt zich door de grote variatie aan zowel lokale ondernemers als landelijke winkelketens. Het winkelcentrum is gelegen nabij NS station Barendrecht en diverse busverbindingen, ook uitvalswegen A15 en A16 zijn eenvoudig te bereiken. In de nabijheid is er onbetaalde parkeergelegenheid.

Afmetingen

Begane grond:

ca. 96 m2  bedrijfs-/ winkelruimte.

Souterrain:

ca. 89 m2 bedrijfs-/ winkelruimte.

Parkeergelegenheid

Ruim voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid op het parkeerterrein gelegen achter het souterrain.

Indeling

Begane grond:

Entree middels elektrisch bedienbaar rolluik, winkelruimte voorzien van o.a. airconditioning, meterkast, vaste kast met opstelling voor de HR CV combiketel (Remeha), Thermoscreen verwarming (luchtgordijn) en alarminstallatie. Het geheel is afgewerkt met een systeemplafond v.v. TL verlichting.

Souterrain:

Entree middels twee losse loopdeuren, trap naar de eerste verdieping, drie separate multifunctionele ruimtes, toiletruimte v.v. een duoblok toilet en fonteintje, keukenblok met spoelbak, alarminstallatie en systeemplafond v.v. TL verlichting. 

Bestemming:

Winkelfunctie.

Beveiliging:

De gebruiker is volgens de gemeentelijke bepalingen verplicht om deel te nemen aan het collectieve beveiligingsplan van de Gemeente Barendrecht.

Oplevering:

Per direct.

Huurbetaling:

Per maand vooruit door middel van automatische incasso.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Bankgarantie:

3 maanden vermeerderd met btw.

Uniformiteit:

Als winkelier bent u automatisch aangesloten bij ‘’Stichting BIZ Centrum Barendrecht’’. De stichting draagt zorg voor de verbetering van het Centrum van Barendrecht. De bijdrage hiervoor is vastgesteld op €700,- per jaar. Met betrekking tot reclamemogelijkheid zullen vaste afspraken gelden zoals plaats, afmetingen en bevestiging. 

Makelaar: Jan-Hein Schilderman
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1971 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Verkoopoppervlakte 185 m² Frontbreedte 850 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
185 m²
Frontbreedte
850 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Middenbaan 37, 2991 CS Barendrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.