Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

Verkoopplannen? Daar helpen wij u graag bij! De makelaars van RE/MAX Makelaarsgroep hebben jarenlange ervaring, kennis van de lokale markt en een uitgebreid netwerk. Wij streven ernaar om uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden in een zo kort mogelijke periode te verkopen.

Allereerst zijn wij u graag van dienst bij het bepalen van de waarde van uw woning, waarna wij een verkoopstrategie opstellen en de verkoopprocedure volledig doornemen. Vervolgens verzorgen wij een prachtige presentatie van uw woning. Wij geven u advies op het gebied van styling en afwerking, zodat uw woning klaar is voor de verkoop! Als uw woning verkoopklaar is, maken we professionele en realistische foto’s, 360 gradenfoto’s en een video. Deze zullen wij gebruiken in de fysieke brochure, in (online) advertenties, op onze website, Funda en doelgerichte social media campagnes!
Bovendien zorgen wij voor (digitale) plattegronden van uw woning. Hierdoor krijgt uw woning de maximale media aandacht, zodat zoveel mogelijk potentiële kopers worden bereikt!