Mijn favorieten

Over ons

Wat ooit begon aan de Binnenlandse Baan in Barendrecht als een traditioneel makelaarskantoor is uitgegroeid tot een full-service makelaarsgroep voor zowel particulieren als bedrijven.

RE/MAX is een wereldwijd franchiseconcept dat bestaat uit zelfstandige ondernemers met maar liefst 110.000 makelaars verdeeld over 7.000 kantoren in 102 landen. RE/MAX Makelaarsgroep is hier onderdeel van en bestaat uit vijf zelfstandige Register Makelaars / Taxateurs o.z. die allen onder één naam en beeldmerk hun diensten aanbieden. Om een optimale dienstverlening te realiseren, worden de makelaars ondersteund door een professionele, commerciële binnendienst en zijn wij betrokken, deskundig en innoverend! Ons lidmaatschap van brancheorganisatie VBO Makelaar waarborgt dat u met een deskundige te maken heeft.


Tel al onze ervaring bij elkaar op, dan wij hebben bij elkaar meer dan 50 jaar werkervaring! Dit is dan ook de reden dat wij de markt als geen ander kennen en over een groot netwerk en grote portefeuille beschikken. Bovendien staat marketing bij ons centraal, waardoor uw woning of bedrijfspand altijd maximaal onder de aandacht wordt gebracht!  

RE/MAX Makelaarsgroep

Kantoor Vestiging RE/MAX Makelaarsgroep

Adresgegevens

Dorpsstraat 50
2992 BE Barendrecht
KvK nummer: 24488691
BTW nummer: 8221.16.340.B.01

Routeplanner

Kantoor Vestiging

Adresgegevens

Dorpsstraat 50
2992 BE BARENDRECHT

Routeplanner